• Reijnaerd is gespecialiseerd in het huisvesten van expats en toeristen in Amsterdam. Of het nu gaat om een kamer voor een paar nachten, een appartement voor een maand of een grachtenpand voor een half jaar, Reijnaerd verbindt zowel expats als toeristen met verhuurders in hartje Amsterdam. En met een eersteklas service en een groeiende vraag naar tijdelijke woningen is Reijnaerd een snelle en makkelijke manier voor verhuurders om hun extra ruimte op een veilige manier te verhuren aan een internationaal publiek.

    Wij verzorgen alle contact met de tijdelijke huurders. Wij zorgen dat de woning bewoonbaar en bewoond blijft. Uw woning is bij Reijnaerd ook verzekerd tegen eventuele schade. Al met al een zeer complete service.

    Wij zijn constant op zoek naar nieuwe locaties in het centrum van Amsterdam om aan de grote vraag van tijdelijke woningen te voldoen. Wij garanderen u bewoning van nette huurders met Reijnaerd als hoofdhuurder. Heeft u een ruimte vrij en wilt u zeker zijn van goede huurinkomsten zonder risico’s? Neem dan contact met ons op.

    0